Online marketing

inovos marketingkonsulenter udfører de samme ydelser, som mange traditionelle online marketingbureauer - og så lige en del mere…

Mere værdi

Ved at outsource online marketing til inovos konsulenter får du langt mere værdi, da vi arbejder ud fra en samlet digital strategi, kundeindsigt og et metodeapparat, som skaber en dybde og konsistens i online kampagner, der giver resultater længe efter at investeringen i kampagnen er ophørt.

Ønsker I at blive set som "støjen" (bannerreklamer) omkring kvalitetsindholdet - eller ønsker i at være kvalitetsindholdet selv?

Fakta om Google

Google logo

Google vil belønne indhold af høj kvalitet over spam og sider fyldt med søgeord. Hvis jeres virksomhed ønsker at blive synlige på side 1 i googles resultatsider, er det tid til at stoppe med traditionelle SEO taktikker.

Googles algoritme opdateringer vil fortsætte med at belønne indhold som er skrevet for at give høj værdi til de læsere  der søger det, fremfor alle mulige spam teknikker som blot har til hensigt at hjælpe dig og ikke din potentielle kunder.

Online marketing dicipliner

Der er i de seneste år stiftet en række meget succesfulde online marketing virksomheder, som har specialiseret sig i nedenstående ydelser.

  • SEO
  • Adwords kampagner
  • Email marketing
  • Konverteringsoptimering
  • Facebook og Linkedin marketing

Der er en stor efterspørgsel efter denne type ydelser, men jagter du flere leads, øget salg og bedre branding, skal der mere til.

Hos inovo dækker vi bredere

inovos ydelser indenfor online marketing adskiller sig på følgende måde:

Vi arbejder ud fra dybe kundeindsigter hvor potentielle og nuværende kunders kunderejser kortlægges

Vi arbejder med online marketing på langt tidligere stadier af indkøbsprocessen, hvor kunden endnu ikke har besluttet sig for et specifikt produkt eller en løsning. Her er målgruppen og mulighederne for at positionere sig langt større.

Vores online marketingkonsulenter arbejder med at promovere virksomheden på sociale medier og Google, hvilket betyder at online marketingkampagnerne får stor dybde og relevans for kunderne. Vi kalder det "marketing som kunderne elsker".

Vi understøtter hele kunderejsen gennem etablering af marketing automation samt integration til CRM systemet. Vi skaffer ikke blot besøgende men leads, men kvalificerer dem til at blive købsklare. Vi leverer leads til jeres CRM system med fuld historik - klar til en opringning og en værdiskabende salgsdialog.

inovos online marketing ydelser

Sammenlign vores marketing ydelser med et traditionelt bureau.

YDELSER

TRADITIONELT ONLINE

MARKETING BUREAU

Adwords

Inkluderet

Inkluderet

SEO

Inkluderet

Inkluderet

Konverteringsoptimering

Inkluderet

Inkluderet

Kundeindsigt - personaanalyser baseret på interviews

 

Inkluderet

Opbygning af landesider

 

Inkluderet

Social media marketing på alle kanaler

 

Inkluderet

Content marketing

 

Inkluderet

Lead nurturing programmer

 

Inkluderet

Er jeres online marketing effektivt?

Google belønner i dag kvalitetsindhold og dropper synlighedsspekulation

Book en uforpligtende workshop