Inbound marketing maskinen

For at arbejde med moderne inbound marketing er det nødvendigt med et solidt grundlag. I har brug for en maskine, som kan drive alt det indhold, der produceres, automatisere marketing indsatsen og ikke mindst måle på resultaterne.

 

Opbygning af en inbound marketing maskine

 

Fælles salgs- og marketingpipeline

Vi designer i samarbejde med kunden en fælles  salgs- og marketing pipeline, som afspejler de forskellige trin i kunderejsen. I en fælles dialog mellem salg og marketing defineres kravene til et salgskvalificeret lead.

CRM

Vi tilpasser eksisterende CRM systemer, så de spiller sammen med inbound marketing processen i forhold til at tiltrække og konvertere potentielle kunder. Stamdatakortet forædles med information omkring behov og adfærd på leads, som muliggør en langt mere værdibaseret kundedialog.

Salesforce CRM salgsværktøj
Marketing Automation Platform

Marketing Automation platform

Vi implementerer de mest gængse Marketing Automation platforme, og sikrer at platformen integreres med virksomhedens digitale kanaler. På den måde trackes brugernes kunderejse på tværs af alle touchpoints, som jeres virksomhed før brug af. 

Integration mellem systemer

Vi integrerer digitale kanaler i et samlet digitalt økosystem, der gør det nemt at danne et overblik over kunderejsen.

Integration mellem CRM og Marketing automation platform
Closed loop reporting

Closed loop dashboard

Sammenkobling af digitale kanaler giver os mulighed for at opsætte closed loop reporting, som viser brugernes rejse på tværs af alle kanaler. Ikke mindst giver det os også mulighed for at rapporter på ROMI - return on marketing investment.

VI ARBEJDER BLANDT ANDET MED

Hubspot marketing automation

Marketo marketing automation

Salesforce Pardot marketing automation

Sitecore Experience Platform marketing automation

Eloqua marketing automation