INBOUND MARKETING - TRIN FOR TRIN

Lær de teknikker, som B2B-virksomheder verden over har skabt online vækst med!

Har I knækket nøden og lukket op for væksten online? Eller sidder I ligesom tusindvis af danske B2B-virksomheder og er i tvivl om, hvordan I skal gribe det an?

Hent e-bogen Inbound Marketing - Trin for trin. Sådan får din B2B-virksomhed lukket op for væksten online” og lær af de erfaringer, andre i branchen har gjort.

 I 6 nemme trin giver vi dig opskriften på din første inbound kampagne.

 Du lærer desuden:

  • Hvorfor inbound marketing på rekordtid er blevet B2B-virksomheders foretrukne digitale værktøj.
  • Hvad der kendetegner B2B-indkøberen i dag.
  • Hvordan du flytter salgsprocessen online.

Gennem hele e-bogen får du konkrete eksempler fra en helt almindelig, dansk B2B-virksomhed, så du kan se, at det sagtens kan overføres til jer også.

Om forfatterne

Hos inovo har vi over 15 års erfaring med digital forretningsudvikling. Vi har afprøvet utallige online discipliner, leveret over 100 digitale projekter for både offentlige og private virksomheder og studeret side op og side ned med nye buzzord og teorier. Inbound Marketing er for os det eneste, der fører til en sund digital forretning online. Det eneste, der forholder sig til, at salg rent faktisk er en fundamental del af en virksomheds eksistens. Derfor ønsker vi med inovo at skrælle alle de ressourcekrævende dele af den digitale jungle fra og kun fokusere på det, der skaber resultater på lang sigt.

HENT E-BOGEN HER

(Pst! Den største danske e-bog om inbound marketing er lige på trapperne, og vi giver dig besked, når vi har sat det sidste punktum, så du kan hente den kvit og frit.)