Ejerskab

Dette website ejes og publiceres af

inovo A/S
Rymarken 2, 8210 Aarhus V
Telefon: 7040 0080
Email: hello@inovo.dk
CVR-nummer: 35874909

 

Sådan bruges persondata

Behandling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. De eneste persondata vi indsamler, er de persondata, som du giver os, når du klikker dig ind på vores website eller når du downloader materiale fra sitet.

Formål med indsamling af persondata

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig relevant indhold og til at levere de services, du efterspørger - som f.eks. når du downloader vores guide til inbound marketing. Herudover anvender vi oplysningerne til at indsamle statistik og til at optimere vores website.

Sikkerhed

Dine oplysninger opbevares sikkert og fortroligt på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere absolut for din sikkerhed, da brugen af alle online tjenester er forbundet med en vis risiko. Dette betyder, at selvom vi har truffet samtlige tekniske- og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data bedst muligt, kan der være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til disse. Når du afgiver persondata via online tjenester, såsom websites, accepterer du således denne risiko.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. Indsamling af oplysninger er gennem cookies er beskrevet i vores cookiepolitik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og email m.v. vil kun ske, hvis du giver tilladelse til det. Vi anvender desuden kun databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Ændring af persondatapolitik

For at følge med den hurtige udvikling af internettet, forbeholder vi os retten til når som helst at ændre, tilføje eller fjerne dele af persondatapolitikken. Vi opfordrer dig derfor til at holde løbende øje med oplysningerne på vores website.

Du kan altid se, hvornår vores persondatapolitik sidst er blevet opdateret nederst på denne side.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig, samt ret til at få disse oplysninger rettet eller slettet. Desuden kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig. Alle henvendelser i forbindelse med behandling af persondata kan ske til mail: hello@inovo.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine persondata, har du også mulighed for at tage direkte kontakt til Datatilsynet.

Persondatapolitikken er sidst opdateret d. 20-04-2018.