INOVO

Hvorfor os?

Vores mission er at gøre avanceret marketing og teknologi mindre komplekst og mere tilgængeligt at komme i gang med.

Hvad vi gør

Vi er specialister i at opbygge og drive digitale salgsmotorer. For salg er ikke noget, der foregår bag lukkede døre i salgsafdelingen. Det findes i alt, hvad vi gør. Derfor har vi skabt Wiz. Det digitale økosystem, som sikrer en sammenhængende kæde mellem marketing og salg.

Hvem vi er

Vi er ligesom dig. Vi kan selv mærke et hårdt pres på marketing og salg - og vi har også selv siddet med digitale værktøjer, der bestemt ikke gjorde vores arbejde lettere. De hverken hjalp med at effektivisere daglige opgaver eller frembringe ønskede resultater. Dén verden vil vi ikke bidrage til. Derfor er vores mission at gøre avanceret marketing og teknologi mindre komplekst og mere tilgængeligt at arbejde med.

Som kunde hos inovo får du et højteknologisk produkt leveret
- med en lavpraktisk tilgang.

Hvordan vi arbejder

Vi rådgiver ikke ud fra teori, men egne erfaringer. For vi bruger selv vores værktøjer, Wiz og marketing automation, til at drive vores egen digitale salgsmotor. Derfor kender vi værktøjerne og udfordringerne bedre end nogen anden. Og ja, vi har også begået fejl og brændt nallerne på dyre og dårlige løsninger tidligere. I dag er vi klogere, og vi gør vores kunder klogere.

Dem vi gør det for

Om inovo

Inovo a/s er stiftet i 2015. Vi er en ung virksomhed udenpå, men en garvet virksomhed indeni. Vi har været involveret i mere end 100 digitale projekter for store, danske virksomheder, organisationer og kommuner, og vi har 20 års erfaring med os i rygsækken både som rådgivende konsulenter og selvstændige virksomhedsejere. Digital strategi, digitale platforme samt planlægning og eksekvering af digitale handlingsplaner er vores speciale. Med fødderne solidt plantet i en købmandsverden, har vi dog altid fokus på salg og bundlinje.

Lars Norré
Direktør og partner

Thomas Kjær Nielsen
Leverancechef og partner