Derfor skal du vælge inovo

inovo a/s er stiftet af os: Lars Norre og Thomas Kjær Nielsen.

Vi har siden år 2000 været involveret i mere end 100 digitale projekter for store, danske virksomheder, organisationer og kommuner, og vi har 16 års erfaring med os i rygsækken både som rådgivende konsulenter og selvstændige virksomhedsejere.

Digital strategi, digitale platforme samt planlægning og eksekvering af digitale handlingsplaner er vores speciale - med fødderne solidt plantet i en købmandsverden, har vi dog altid fokus på salg og bundlinje. Det er nu engang vejen til en sund forretning.

Vi ved, at valg af strategisk partner til samarbejde, planlægning og eksekvering af jeres digitale aktiviteter er en tillidssag.

Herudover har du derfor fire gode grunde til at vælge inovo A/S, som jeres digitale forretningspartner.

Resultat fokus

Resultatfokus

Som marketingafdeling har man i mange virksomheder kunnet slippe for at blive målt på resultater. Rapportering har været på aktiviteter og på, at omkostningerne ikke er for høje. Denne doktrin vil blive begravet i alle ambitiøse virksomheder, og derfor tager vores samarbejde udgangspunkt i at formulere, opnå og rapportere på fælles opstillede økonomiske mål. De økonomiske målsætninger indgår centralt i alle aktiviteter, da det er værdiskabelsen, som ultimativt skal placere marketingmedarbejdere centralt i virksomheden, og sikre at marketingafdelingen bidrager aktivt og målbart til virksomhedens vækst.

Kundefokus

Kundefokus

Det hører til sjældenhederne, at man som organisation offentliggør, at man ikke har fokus på kunderne. Sandheden er dog, at virksomheder og tilknyttede konsulentvirksomheder, oftest kun investerer begrænset tid i at tilegne sig de dybere kundeindsigter, som kan flytte virksomheden i en kundeorienteret retning. inovo arbejder med processer, kommunikation og digitale platforme baseret på kundeanalyser, som har fokus på at afdække jeres kunders væsentligste indkøbsparametre og detaljeret kortlægge kunderejsen.

Vi gør jer til stjerner

Vi gør jer til stjerner

Lad os bare være ærlige - vi ønsker alle at beherske vores fagområde, skabe synlige resultater, opnå en god personlig positionering og have en hulens lang række solide argumenter med til lønsamtalen. For mange medarbejdere, som arbejder med marketing, er dette af mange gode grunde en udfordring. inovo har fokus på at løfte jeres personlige faglige niveau indenfor strategi, kundeanalyse, kommunikation, processer og platformsforståelse.

Vi deler alt vores viden

Vi deler al vores viden

Share-the-shit som Tor Nørretranders har navngivet en meget spændende bootcamp omkring netop det at dele viden.

Når vi indgår i et samarbejde får I adgang til alle vores værktøjer, som vi implementerer hos jer. Vi ønsker, at I kan udføre alle opgaverne på samme måde som os, og gerne på et endnu højere niveau.